6. marec 2015

Ekološki izdelki Barbio's




V torek sva se s prijateljico že zgodaj zjutraj odpravili proti Ljubljani z namenom, da doživiva nekaj novega. Odzvala sem se povabilu na predstavitev ekoloških izdelkov Barbio's v Restavraciji Harfa in ker, sama priznam, nisem ravno komunikativna in samozavestna oseba, sem s sabo peljala še prijateljico. Predstavitev Barbio's je trajalo dobro uro. Barbara Meža nam je na kratko predstavila svojo blagovno znamko, medtem pa smo uživali v okusnih jedeh z vrhunskim vinom Kupljen iz Jeruzalema.





Prva jed: Brancinov tatar mariniran z bio mediteransko soljo na koromačevem pireju s posušeno zelenjavo 




Druga jed: Piščančje bedro nadevano s črno žemljo in vipavsko slanino, začinjeno z bio provansalsko soljo, na zelenjavni omaki z biogetto ter s skutnim sufflejem




Tretja jed: Čokoladna tortica z konopljo in krhkim testom




Pri Barbio's se ponudba izdelkov povečuje. Tako imajo trenutno v prodaji Biogetto, Bio mediteransko sol, Bio provansalsko sol, Bio konopljino sol, ter štiri vrste likerjev. Več o viziji podjetja ter o izdelkih si lahko preberite na njihovi spletni strani Barbio's. Trenutno lahko izdelke dobite že v Intersparu, Mercatorju hipermarket, nekaterih specializiranih bio trgovinicah ter v nekaterih spletnih trgovinah.



Nad pogostitvijo in predstavitvijo sva bili navdušeni. Z informacijami so naju dobro založili, spoznali sva nekaj prijaznih ljudi, zapolnili svoje želodčke, ter se ob vsakem kozarcu belega vina bolj nasmihali. Za povrh vsega, pa sva še iz Restavracije polnih rok dobrot. :)
Veseli sva, da sva se na vabilo odzvale in zagotovo se bova z veseljem udeležile še kakšnega takega dogodka.

Sedaj pa komaj čakam, da se naslednji teden končno rešim še ene obveznosti in najdem čas za ustvarjanje z Barbio's izdelki. Idej je veliko, le še na krožnik jih moram spravit. :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar